dimecres, 25 de març del 2015

PASTISSETS RUSSOS

INGREDIENTS:
-3   OUS

-1   IOGURT   DE   LLIMONA

-2   MESURES   DE   IOGURT   DE   SUCRE

-1   MESURA   DE   IOGURT   D'OLI  DE   GIRASOL

-3   MESURES   DE   IOGURT   DE   FARINA

-LA   PELL   D'UNA   LLIMONA   RATLLADA

-UN   XIC   DE   SUC   DE   LLIMONA

-1   SOBRE   DE   LLEVAT

-UN   XIC   DE   VAINILLA


ESTRIS   QUE   NECESSITEM:

-1   BOL   GRAN

-1   BATEDOR   DE   MÀ

-1   CULLERA

-1   MOTLLE

-1   RATLLADOR

-1   PLAT


PREPARACIÓ:

1-BARREGEM   ELS   OUS,   EL   SUCRE   I   EL   IOGURT

 

 

2- HI   AFEGIM   L'OLI,   LA   RATLLADURA   DE   LLIMONA   I   EL   SUC

 

 

3-  FINALMENT   AFEGIM   LA   FARINA,   LA   VAINILLA   I   EL   LLEVAT

 

4- UNTEM   UN   MOTLLE  AMB   MANTEGA  I   HI   ABOQUEM   LA   MASSA.

 


5-HO   POSEM   AL   FORN   UNS   20   MINUTS   A   170   GRAUS.

LA   RECEPTA   NO   ESTÀ   ACABADA.   CONTINUARÀ   DEMÀ...

Text construït oralment pels alumnes i escrit per la mestra


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada