-3 OUS
-1 IOGURT DE LLIMONA
-2 MESURES DE IOGURT DE SUCRE
-1 MESURA DE IOGURT D'OLI DE GIRASOL
-3 MESURES DE IOGURT DE FARINA
-LA PELL D'UNA LLIMONA RATLLADA
-UN XIC DE SUC DE LLIMONA
-1 SOBRE DE LLEVAT
-UN XIC DE VAINILLA
ESTRIS QUE NECESSITEM:
-1 BOL GRAN
-1 BATEDOR DE MÀ
-1 CULLERA
-1 MOTLLE
-1 RATLLADOR
-1 PLAT
PREPARACIÓ:
1-BARREGEM ELS OUS, EL SUCRE I EL IOGURT
2- HI AFEGIM L'OLI, LA RATLLADURA DE LLIMONA I EL SUC
3- FINALMENT AFEGIM LA FARINA, LA VAINILLA I EL LLEVAT
4- UNTEM UN MOTLLE AMB MANTEGA I HI ABOQUEM LA MASSA.
5-HO POSEM AL FORN UNS 20 MINUTS A 170 GRAUS.
LA RECEPTA NO ESTÀ ACABADA. CONTINUARÀ DEMÀ...
Text construït oralment pels alumnes i escrit per la mestra
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada