dijous, 26 de març del 2015

PIZZETES DE PRIMAVERA


EL   PARE   DE   LA   LAURA,   EN   GUILLERMO,   ENS   HA   ENSENYAT   A   FER   LA

MASSA   DE   LA   PIZZA.   NECESSITEM:   FARINA,   AIGUA,   LLEVAT   FRESC   I 

SAL.



ÉS   MOLT   IMPORTANT   PESAR   I   MESURAR   BÉ   TOTS   ELS   INGREDIENTS

PERQUÈ   ENS   SURTI   UNA   BONA   PIZZA.   FEM   SERVIR   UNA   BÀSCULA   PER

PESAR    I   UNA   CULLERA   GRAN   I   UNA   ALTRA   PETITA   PER   MESURAR.


POSEM   2   CULLERES   GRANS   PLENES    DE   FARINA


1   CULLERA   PETITA   DE   SAL


1   CULLERA   PETITA   DE   LLEVAT   FRESC



I   BARREGEM.   SABÍEU   QUE   EL   LLEVAT   I   LA   SAL   SÓN   MOLT   BONS   AMICS

I  TREBALLEN   MOLT   BÉ   JUNTS?  I   QUE   NO   ENS   PODEM   POSAR   EL   LLEVAT

A   LA   BOCA   PERQUÈ   SI   NO   TINDRÍEM   MAL   DE   PANXA?


AFEGIM   UNA   MICA   D'AIGUA   


I   BARREGEM;   SI   QUEDA   MOLT   ENGANXIFÓS   AFEGIM   FARINA   I   SI   QUEDA

MOLT   ESPÈS   AFEGIM   AIGUA.




FORMEM   UNA   BOLA   I   LA   DEIXEM   REPOSAR   UNS   40   MINUTS.

CONTINUARÀ...



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada