EL PARE DE LA LAURA, EN GUILLERMO, ENS HA ENSENYAT A FER LA
MASSA DE LA PIZZA. NECESSITEM: FARINA, AIGUA, LLEVAT FRESC I
SAL.
ÉS MOLT IMPORTANT PESAR I MESURAR BÉ TOTS ELS INGREDIENTS
PERQUÈ ENS SURTI UNA BONA PIZZA. FEM SERVIR UNA BÀSCULA PER
PESAR I UNA CULLERA GRAN I UNA ALTRA PETITA PER MESURAR.
POSEM 2 CULLERES GRANS PLENES DE FARINA
1 CULLERA PETITA DE SAL
1 CULLERA PETITA DE LLEVAT FRESC
I BARREGEM. SABÍEU QUE EL LLEVAT I LA SAL SÓN MOLT BONS AMICS
I TREBALLEN MOLT BÉ JUNTS? I QUE NO ENS PODEM POSAR EL LLEVAT
A LA BOCA PERQUÈ SI NO TINDRÍEM MAL DE PANXA?
AFEGIM UNA MICA D'AIGUA
I BARREGEM; SI QUEDA MOLT ENGANXIFÓS AFEGIM FARINA I SI QUEDA
MOLT ESPÈS AFEGIM AIGUA.
FORMEM UNA BOLA I LA DEIXEM REPOSAR UNS 40 MINUTS.
CONTINUARÀ...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada